Testresultaten

Op basis van de door jou ingevulde antwoorden zie jouw pool er alsvolgt uit. De titel van de pool is ‘Balans’; wat inhoudt dat de vrouwelijke en mannelijke elementen in jouw pool in ongeveer gelijke mate aanwezig zijn.

Gemengd – 8 tot 11 punten
Om­schrij­ving Je bent een alleskunner, de vrouwelijke en mannelijke pool zijn bij je in balans. Emancipatie is voor jou een achterhaald begrip, mannen en vrouwen zijn gelijk en kunnen dezelfde dingen leren en bereiken. Dat heb je immers voor jezelf waargemaakt, je bent de stereotypering voorbij.
Kansen Je bent een goede gesprekspartner voor vrouwen én voor mannen, je begrijpt beide polen en kan dat goed overbrengen.
Val­kuilen In hoeverre is het mogelijk alles te kunnen? Herkennen en accepteren mensen uit je omgeving dat? Word je er zelf blij van? Krijg je energie van samenwerken met mensen van het andere geslacht? Ben je echt androgyn of ben je ongedifferentieerd?

Wil je meer weten over de andere typen? Wil je jouw effectiviteit in werksituaties vergroten? Nieuwsgierig naar wat dit voor jou betekent en hoe je jouw pool kan ontwikkelen en inzetten?
Schrijf je in voor de maandelijkse open bijeenkomst ‘Balans in jezelf en in je bedrijf‘ of voor de workshop ‘Ontdek je pool‘.