Ontwikkel je vrouwelijke pool

De eerste stap is het herkennen van wat de vrouwelijke pool inhoudt, wat de elementen zijn en wat de waarde hiervan is. De vrouwelijke pool ontwikkel je door:

  • te leren je niet te laten bepalen door je onzekerheid maar juist de kracht ervan te leren gebruiken;
  • je eigen kwaliteiten en werkwijze te ontwikkelen;
  • het politieke spel op zijn minst te begrijpen.

Je leert het effectiefst door dingen te begrijpen en te doen, gewoon ergens te beginnen. Hierbij helpen informatie, uitwisseling en aanmoediging. Daarvoor zijn deze website, het boek ‘De vrouwelijke pool op het werk’ en de lezingen die ik geef bedoeld. Daarnaast ben je iedere eerste dinsdagavond in de maand vanaf 19.30 uur welkom op de open bijeenkomst ‘Balans in jezelf en in je organisatie‘ (opent  een nieuwe pagina op vansetten.nu), waarin we na een korte inleiding over de rollen ‘richten’ (de mannelijke pool)  en ‘verbinden’ (de vrouwelijke pool) op het werk met elkaar in gesprek gaan aan de hand van cases en ervaringen van aanwezigen. Aanvullend aanbod (opent een nieuwe pagina op vansetten.nu):

Voor de wat taaiere onderwerpen bied ik persoonlijke begeleiding aan. Op mijn persoonlijke website (vansetten.nu) staat onder nu gebeurt het‘ hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Wil je weten of jou werkstijl meer mannelijk, vrouwelijk of gemengd is? Dat kan, met de vragenlijst ‘Test je pool‘.

Voor organisaties is Talentplanning (opent een nieuwe pagina op vansetten.nu) een methode om tot balans in je bedrijf te komen tussen de vrouwelijke – en mannelijke pool. Talentplanning leidt tot duurzaam effectiever functionerende organisaties en mensen.

Over Alexander van Setten