.

Wat heb ik onderzocht?

We leven in een bijzondere tijd, waarin mannen en vrouwen in organisaties op gelijkwaardige basis kunnen samenwerken. Maar hoe ziet die samenwerking er in de praktijk uit? In hoeverre passen vrouwen zich aan en in hoeverre doen mannen dat? Halen we (vrouwen én organisaties) er uit wat er in zit?

Wat staat er in het boek?

Deel één van dit boek geeft inzicht in:Voorblad boek

  • Waarmee vrouwen worstelen op hun werk;
  • Hoe ze daarmee om hebben leren gaan;
  • Wat ze als hun kwaliteiten zien;
  • Wat andere vrouwen en organisaties hiervan kunnen leren.

Deel twee beschrijft in hoeverre de ervaringen van de geïnterviewde vrouwen toepasbaar zijn op de Nederlandse (vrouwelijke) beroepsbevolking. Dit aan de hand van een analyse van een groot aantal persoonlijke talent- en motivatie-analyses van de TMA Talentenanalyses ®.

Achterblad boekDeel drie vertaalt de opgedane inzichten naar hoe vrouwen en organisaties de vrouwelijke pool kunnen ontwikkelen en inzetten. Dit gebeurt aan de hand van een praktische benadering van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met Talentplanning©, een methode waarmee organisaties hun effectiviteit structureel kunnen verbeteren.

Ik wil meer weten, hoe kom ik aan het boek?

Hieronder kunt het boek bestellen. U heeft drie opties. Ter oriëntatie kunt u de eerste drie hoofdstukken gratis als PDF downloaden. En uiteraard kunt u het boek als E-boek en als gedrukt boek bestellen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op.

PDF
Gratis
E-boek
Epub
Boek
Papier
€ – € 12,95 € 19,95
Hoofdstuk-
ken 1-3
Complete boek
Digitaal
Complete boek
gedrukt
Inc. verzendkosten
Download Bestel nu Bestel nu

Comments 1

  1. Post
    Author

Geef een antwoord